Great Performance is born from great athletes

// Yhteistyömme huippu-urheilijoiden kanssa

Tie menestykseen on harvoin yksinkertainen ja suora. Se on melkoinen matka, joka liikkuu edestakaisin käyden syvissäkin vesissä, emotionaalista tunteiden vuoristorataa, fokuksessa keskittymiskyky, huippu-urheilu ja säännöt. Tehdessämme yhteistyötä olympiaurheilijoiden ja maailmanmestareiden kanssa, tästä innostavasta matkasta on tullut meille toinen luonto.

Me elämme suorituskyvystä. Ja siten elämme yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa ympäri maailmaa. Harjoittelemme, syömme ja rentoudumme heidän kanssaan. Sydämissämme nousemme heidän kanssaan yhdessä palkintokorokkeelle.

Tietenkin koemme myös pettymyksiä yhdessä. Pettymysten hetkillä, niin tuskallisia kuin ne ovatkin, päätämme nähdä ne kehittämisen alustoina. Laukaisualustoina tulevaisuuden menestyshetkiin.

Otamme kaiken vastaan, kaikki tappiot, kaikki voitot, harjoitushetket, unelmat, hien, kaatosateen, paahtavan kuumuuden ja kaikki luonnon sääolosuhteet, ja pyrimme paikkaan jonne kukaan ei ole mennyt aiemmin.

Tämän matkan me olemme valinneet.

Tulevia tapahtumia

Olympiakomitea

Olympiakomitea

Craft on Suomen Olympiakomitean virallinen yhteistyökumppani. Craft vaatetti jo vuonna 2013 Sotshin talviolympialaisten suomalaisurheilijat ja nyt on vuorossa Rion kesäolympialaiset elokuussa 2016.

Craft on vahvasti rakentamassa suomalaista huippu-urheilua.

sport.fi/olympiakomitea

Aino-Kaisa Saarinen

Aino-Kaisa Saarinen

Hollolalainen Aino-Kaisa Saarinen on suomalainen maastohiihtäjä, joka on lajinsa moninkertainen maailmanmestari ja olympiavoittaja. Craft on toiminut Aino-Kaisan vaatettajana ja yhteistyökumppanina jo usean vuoden ajan.

ainokaisa.com

Antti Laurikainen

Antti Laurikainen

Espoolaisen Antti Laurikaisen haaveena on olla maailman paras ratameloja, voittaa olympiakultaa ja ennen kaikkea nauttia tästä matkasta. Laurikainen on melonut 10-vuotiaasta asti ja hän kisasi ensimmäisissä aikuisten MM-kisoissa kesällä 2014 yhdessä Eero Selivaaran kanssa.

anttilaurikainen.blogspot.fi

Suomen Ampumahiihtoliitto

Suomen Ampumahiihtoliitto

Craft toimii Suomen ampumahiihtojoukkueiden virallisena vaatettajana Etelä-Koreassa kisattaviin Phyeongchangin 2018 talviolympialaisiin asti. Ampumahiihto on yksi seuratuimpia talvilajeja Suomessa ja Euroopassa.

Craft haluaa olla mukana rakentamassa ja tukemassa suomalaisten ampumahiihtäjien matkaa kohti seuraavia olympialaisia.

biathlon.fi

Suomen Melonta- ja soutuliitto

Suomen Melonta- ja soutuliitto

Craft on vaatettanut Suomen melonnan ja soudun maajoukkueet vuodesta 2014 lähtien.

melontajasoutuliitto.fi