Craft – Since 1977

// Borås, Sweden

Craft on ollut vuodesta 1977 aktiivisesti mukana tutkimassa ja kehittämässä erilaisia materiaaleja, jotka ovat hengittäviä ja siirtävät kosteuden iholta.

Tuloksena syntyi Craft-toimintaperiaate, jonka tarkoituksena on tuottaa toimivia treenaus- ja kilpailuasuja. Craftin tuotteet luovat edellytykset täydelliseen ja optimaaliseen suoritukseen. Tuotteet koostuvat kolmesta tasosta, layerista, ja jokainen taso on yhtä tärkeä ja ne täydentävät toisiaan.

Intensiivisessä harjoittelussa vartalo hikoilee merkittävästi. Näin pitää ollakin, jos haluat saada itsestäsi kaiken irti. Jos et käytä teknisiä vaatteita, hiki jää iholle ja tukkii ihohuokoset, jolloin vartalon lämpötila nousee.

Tekniset vaatteet siirtävät ylimääräisen kosteuden iholta ja pitävät olon miellyttävänä. Craftin tekniset vaatteet, kolmessa kerroksessa, luovat vartalollesi täydellisen mikroilmaston ja mahdollisuudet täydelliseen suoritukseen. Jokainen vaatekerros on yhtä tärkeä ja ne täydentävät toisiaan.

LAYER 1

Alin kerros siirtää ylimääräisen kosteuden tehokkaasti iholta vaatekerroksen ulkopuolelle, missä se haihtuu tai siirtyy seuraavaan kerrokseen. Optimaalisen vartalon lämpötilan saavuttamiseksi, Craft alusasu tulisi aina pukea muiden vaatekerrosten alle, lähimmäksi ihoa, riippumatta sääolosuhteista.

LAYER 2

Toinen kerros eristää ja lämmittää, samalla siirtäen kosteutta ja liiallista lämpöä seuraavaan kerrokseen tai vaatteen ulkopuolelle. Toinen kerros ylläpitää vartalon lämpöä rajoittamatta liikkumista, sääolosuhteista riippumatta.

LAYER 3

Kolmas ja uloin kerros suojaa sateelta, tuulelta ja kylmältä. Samanaikaisesti kerros päästää liiallista lämpöä ja kosteutta alimmista kerroksista haihtumaan. Kolmas kerros pitää olon miellyttävänä olosuhteista riippumatta.