Sports

Juoksu

Juoksu

Craft juoksutuotteet on suunniteltu juoksijoille, jotka rakastavat juoksemista, aktiiviharrastajista huippu-urheilijoihin. Yhdistämällä toiminnalliset materiaalit ja ergonominen muotoilu, juoksutuotteet tarjoavat erinomaisen kehon lämpötilan hallinnan, käyttömukavuuden ja vapaan liikkuvuuden. Tietenkin suorituskyvyn innoittamana.

Tutustu

Training

Training

Craft treenituotteet on suunniteltu sinulle, joka ymmärrät, että suorituskyvyn ja kunnon rakentaminen alkaa ennen suoritusta. Mutta myös sinulle, joka rakastat kyykkäämistä, venyttelemistä, hyppyjä, yksin tai muiden seurassa. Toiminnalliset, miellyttävän tuntuiset tuotteet pitävät olosi keskittyneenä ja ihosi kuivana koko harjoituksen ajan. Ei ole merkitystä mitä treeniä teet, mitä urheilet tai mikä on tavoitteesi, näiden tuotteiden avulla pääset sinne paremmin, nopeammin ja vahvemmin. Kaikki alkaa tästä.

Tutustu

Pyöräily

Pyöräily

Olitpa sitten fiilispyöräilijä, himopyöräilijä, työmatkapyöräilijä tai sunnuntaipyöräilijä, joka haluaa nauttia reitin lomassa kupillisen espressoa, Craftin pyöräilytuotteet ovat juuri sinua varten. Erittäin toiminnalliset, joustavat ja kosteutta siirtävät materiaalit ja tuotteiden ergonominen muotoilu takaavat miellyttävän pyöräilykokemuksen.

Tutustu

Alusasut

Alusasut

Craft on edelläkävijä toiminnallisten alusasujen suunnittelussa. Valmistamme teknisiä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka tarjoavat erinomaisen kehon lämpötilan hallinnan harjoituksen aikana kaikissa olosuhteissa. Materiaalien rakenne ja neulostekniikka ovat tiiviissä vuorovaikutuksessa, joka edes auttaa kosteuden tehokasta siirtymistä iholta antaen optimaalisen suorituskyvyn ja mukavuuden. Alusasuvalikoimamme koostuu kolmesta kategoriasta; Stay Cool, Be Active ja Keep Warm.

Tutustu

Accessories

Accessories

Oikeat tarvikkeet ovat ”must” kun on kyse urheilusta ja sen suorittamisesta. Olipa kyse sukista, hanskoista, pipoista tai urheilurintaliiveistä, panostamme paljon kehitykseen. Kaiken perustana on luoda paras urheilu- ja treenikokemus.

Tutustu

Maastohiihto

Maastohiihto

Maastohiihto ei ole vain yksi rankimmista kestävyysurheilulajeista, mutta se on myös laji, joka asettaa kovat vaatimukset vaatetukselle.
Samalla kun vaatteiden tulee suojata kylmältä keliltä ja viimalta, niiden pitäisi varmistaa, että ylimääräinen lämpö ja kosteus haihtuvat tehokkaasti.
Pitkäaikainen yhteistyömme maailman huippuhiihtäjien kanssa on tärkeä osa mallistojen suunnitteluja ja menestystä hiihtoladulla.
Tuotteiden ergonominen muotoilu ja oikeanlaiset materiaalit auttavat sinua nauttimaan laduilla hiihtämisestä kilpailuista leppoisampaan hiihtoretkeen.

Tutustu

Kengät

Kengät

Jatkuva kehitys ja yhä paremmat tuotteet ovat Craftin toiminnan perusta. Siksi olemme lisänneet valikoimaamme kengät, jotka tuovat iloa käyttäjälleen sekä laadullaan että raikkaalla ulkonäöllään. Pitävät kumipohjat, pirteät värit ja huolellinen muotoilu tekevät liikkumisesta entistäkin mukavampaa.
Toiminnalliset, hyvin jalkaan istuvat ja kevyet jalkineet pitävät sinut liikkeessä aamusta iltaan. Tutustu, ihastu ja valitse suosikkisi!

Tutustu